Ziua Internațională a Copilului

Ziua Internațională a Copilului

Potrivit comunicatului, Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti din București, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” organizează o serie de activități pentru cei mici.

Având în vedere ca în fiecare an, pe lângă târgul de jucării și atelierele de creație atât de îndrăgite de copii vor avea loc, în premieră, o serie de momente menite să poarte publicul în lumea copilăriei.

Clovnul Cristiano de la Circul Metropolitan București, cunoscut vizitatorilor muzeului din pauzele de divertisment de la Tabăra de creație „Vara pe uliță”, va anima atmosfera cu numerele sale de magie și giumbușlucuri. Grupul „Mlădițe ilfovene”, coordonat de Mărioara Man Gheorghe, va încânta publicul cu melodiile copilăriei. Corurile Happy Kids Jr. și Happy Kids Sr. din Buzău vor continua momentul muzical în cadrul Programului Național ”Cantus Mundi”. Deoarece sportul este important pentru sănătate, membrii clubului Club Real Gym, coordonați de Demis Constantin, vor face o demonstrație de karate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.