World Challenge Cup are loc în Cluj Napoca in BT Arena în perioada 14 – 16 iulie 2023

World Challenge Cup are loc în Cluj Napoca in BT Arena în perioada 14 – 16 iulie 2023

World Challenge Cup are loc în Cluj Napoca și pentru trei zile transformă orașul în capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul de unde pleacă următoarele Campioane Mondiale. Cele mai bune 2 sportive senioare din 35 de țări vor fi prezente la BT Arena în perioada 14 – 16 iulie pentru a concura.
În luna martie a acestui an, echipa României s-a întors de la Atena, unde a concurat la Turneul Internațional FIG, cu 8 medalii și 9 calificări în finală, din cele 10 posibile.
La eveniment s-au înregistrat 59 de participate la proba individuală și 23 de ansambluri.
Concursul este format din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică.
PROGRAM
Vineri – Sâmbătă: Calificări
Duminică: Finale
PROBE
Individual:
Cerc
Minge
Măciuci
Panglică
Ansambluri:
5 cercuri
3 panglici și 2 mingi
Te așteaptă un spectacol plin de eleganță vizuală și intensitate, datorită nivelului ridicat al competiției. Cumpără varianta de abonament potrivită ție și lasă-ți inima să simtă ritmul mișcărilor vibrante din gimnastică.
Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult.
Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:
-Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail office@frgr.ro
-Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului
-Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.
Sursa. Facebook-federatia de gimnastica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *