Weekend în siguranță alături de jandarmii clujeni

Weekend în siguranță alături de jandarmii clujeni

În perioada 19-21 aprilie, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor fi organizate pe raza județului Cluj și pentru a crea o atmosferă de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

Echipaje de jandarmerie vor fi prezente în zona desfășurării acestora și vor acționa pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În acest sens, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările publice care vor avea loc, dintre acestea, menționăm: Heart Society Three Years Anniversary x Dimitri Vegas, Târgul Internațional AGRARIA 2024,  Pelerinajul Tinerilor pe Jos de la Iclod la Mănăstirea Nicula, Plimbare cu câinii în scop caritabil, Marșul Bicicliștilor Clujeni.

Le recomandăm participanților la aceste evenimente să respecte indicaţiile organizatorilor și forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale și să evite implicarea în conflicte de orice natură.

În cazul în care  sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.