Weekend în siguranță, alături de jandarmii clujeni

Weekend în siguranță, alături de jandarmii clujeni

În perioada următoare, pentru buna desfășurare a manifestărilor publice care vor avea loc pe raza județului și pentru un climat de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la aceste evenimente, dintre care menționăm: partida de volei masculin dintre echipele  CS Universitatea Cluj-Napoca și CSU Universitatea de Vest Timișoara,  meciul de handbal masculin dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca și ACS HC Buzău.

Vom fi prezenți totodată și pe timpul desfășurării manifestărilor publice ,,Cântecul și Dragostea”, respectiv ,,Tradiții de primăvară – Sărbătorește Românește“.

Le recomandăm participanților să respecte indicaţiile organizatorilor și forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

De asemenea, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Călățele-Fântânele și Gilău sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *