Urmăriri în trafic și peste 12.000 pachete cu țigări

Urmăriri în trafic și peste 12.000 pachete cu țigări

În data de 14 februarie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina s-a  desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în cooperare cu  lucrători din cadrul  Poliției Vicovu de Sus.

Astfel, în jurul orei 04.50, polițiștii de frontieră au identificat în trafic, pe raza localității Falcău, un autoturism înmatriculat în România, despre care se dețineau date că transportă o cantitate însemnată de țigări. Oamenii legii au procedat la interceptarea maşinii în cauză, însă șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-și deplasarea în mare viteză.

S-a trecut la urmărirea autovehiculului, la scurt timp acesta fiind oprit pe raza localităţii Vicovu de Sus cu ajutorul dispozitivului anti-pneu montat  pe carosabil de  colegii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus. Şoferul a abandonat maşina şi a fugit în localitate.

Deoarece în autoturism se afla o cantitate însemnată de țigări, s-a luat măsura conducerii mașinii la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, unde, în urma inventarierii a rezultat  cantitatea de 12.310  pachete cu țigări de proveniență extracomunitară.

VIDEO
urm–riri-in-trafic—i-peste-12-000–pachete-cu—ig–ri-de-contraband—confiscate-la-frontiera-de-nord.mp4

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-urmariri-in-trafic-si-peste-12000–pachete-cu-tigari-de-contrabanda–confiscate-la-frontiera-de-nord-28065.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.