UNTOLD ESTE NOMINALIZAT LA EUROPEAN FESTIVAL AWARDS

UNTOLD ESTE NOMINALIZAT LA EUROPEAN FESTIVAL AWARDS

În fiecare an, organizatorii de festivaluri oferă mai mult decât un lineup, ei reușesc să ofere fanilor experiențe inedite. Nimic nu se compară cu senzația pe care o trăiești pe o mare arenă, la malul mării, în mijlocul unui oraș sau într-o cetate medievală, alături de grupul de prieteni. La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitați să-și voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar festivalul UNTOLD este nominalizat la cea mai importantă categorie “Best Major Festival”.

Înca din momentul lansării, în 2009, European Festival Awards s-a poziționat ca un eveniment care își propune să recompenseze inovația în industria de evenimente. În lista nominalizaților au fost incluse festivaluri europene care sunt implicate în acțiuni de sustenabilitate,

caritabile sau sociale, dar și în proiecte care susțin dezvoltarea prin educație.

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită festivalului UNTOLD, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume.

Festivalul UNTOLD este despre emoția de a fi prezent la fiecare capitol din această poveste, până la emoția creată de show-urile și producțiile vizuale impresionante, de numeroaselor personaje care dau culoare acestei experiențe. Timp de patru zile trăim împreună în aceast univers care creează un culoar între lumea reală și o lume fantastică, plină depersonaje mitice și decoruri unice. Cei care reușesc să transforme zilele de festival în cele mai frumoase zile din an, creează momente memorabile care sunt răsplătite de fani cu un vot în singurul clasament european dedicat industriei de evenimente, European Festival Awards.

Și Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, este nominalizat la categoria “Best Major Festival”.

Procedura de vot pentru cea de-a 13-a ediție a European Festival Awards se încheie pe data de 30 noiembrie, ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în luna ianuarie 2024.

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD, e momentul să te implici în procedura de votare în European FestivalAwards: https://www.europeanfestivalawards.org/award-categories/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *