TINERI DEPISTAŢI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

TINERI DEPISTAŢI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

Potrivit IPJ, tineri depstați fără carnet de conducere de către polițiștii Sectiei 7 Poliție Rurală Gherla, astfel întrucât la data de 19 februarie a.c., polițiștii Secţiei 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Așchileu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 109, în localitatea Așchileu Mic, tractând un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi comuna.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceştia nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, a reieşit faptul că, deşi tânărul de 24 de ani cunoştea faptul că cel de 29 de ani nu poseda permis de conducere, i-ar fi încredinţat şi solicitat acestuia să conducă autoutilitara.

În cauză, faţă de tânărul de 29 de ani se efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, faţă de tânărul de 24 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi instigare la săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.