Targului Art & Handmade Fair

Targului Art & Handmade Fair

In perioada 27-29 oct 2023, v-a avea loc targului Art & Handmade Fair, pe strada Str. Ion Ratiu nr 10-12, din Cluj-Napoca, la Negative by GrainLab.

Știi cum e când mergi în supermarket și ești overwhelmed de varietățile de cereale pentru mic dejun, așa că mergi la raionul de lactate și întâmpini fix aceeași problemă? Well… n-avem de ce să te mințim, cam așa o să fie și la târgul nostru de artă și obiecte decorative handmade, pentru că o să fie greu să pleci doar cu un singur lucru acasă.
Dar, spre deosebire de stresul cumpărăturilor, e o activitate recreativă de weekend care te familiarizează cu ce mai e nou în planul culturii locale și – sperăm noi – te va determina să-ți sufleci mânecile și să te (re)apuci de craft.
Încercăm în permanență să venim în întâmpinarea voastră cu produse care aduc un plus de inovație, de sustenabilitate și de autenticitate. Punem în lumină artă și obiecte de artizanat în a căror valoare credem cu tărie și prin care sperăm să vă faceți o bucurie, vouă sau celor dragi.
Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm cu drag pe Str. Ion Ratiu nr 10-12, să scoatem împreună la iveală spiritul creativ.
𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐫𝐭𝐢ș𝐭𝐢, 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 ș𝐢 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐢 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐬ă 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭. Pentru detalii și înscrieri dați un e-mail pe ingrid.safiticuminti@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *