Structurile M.A.I vor fi prezenți la UNTOLD 2021, pentru siguranța participanților

Structurile M.A.I vor fi prezenți la UNTOLD 2021, pentru siguranța participanților

Potrivit comunicatului transmis de către Jandarmeria Cluj, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului Untold 2021, efective din cadrul grupărilor de jandarmi mobile Cluj-Napoca și Târgu Mureș, împreună cu  celelalte instituții M.A.I. sau cu atribuții în domeniu, vor acționa în sistem integrat pentru asigurarea ordinii publice pe timpul evenimentului cultural-artistic.

Zilnic, aproape 1000 de jandarmi și polițiști, pompieri, medici, voluntari SMURD, peste 600 de agenți ai firmei de pază și 75 de polițiști locali, vor fi implicați în asigurarea siguranței și protecției participanților  și acordarea asistenței medicale de primă urgență.

Recomandări ale structurilor M.A.I. :

Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor să respecte prevederile legale în vigoare referitoare la măsurile de protecție sanitară, precum și recomandările forțelor de ordine și ale organizatorilor evenimentului.

 De asemenea, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substanțe halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare,  dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestuia.

            Sesizați orice lucrător al M.A.I. în uniformă despre orice neregulă sau incident pe care îl constatați sau pentru îndrumare și informare.

Suntem alături de dumneavoastră, pentru siguranța tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *