Spitalul de Recuperare va beneficia de noi echipamente medicale, în valoare de peste 3,2 milioane de euro

Spitalul de Recuperare va beneficia de noi echipamente medicale, în valoare de peste 3,2 milioane de euro

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea aparaturilor și a echipamentelor medicale de înaltă tehnologie cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Cu o valoare totală estimată de 16.011.899 de lei, dotările vor fi cumpărate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

De asemenea, printre dotările care vor mai fi achiziționate se numără un aparat pentru terapie cu microoscilații profunde, un sistem pentru realitate virtuală și tele-recuperarea deficiențelor neuromotorii și musculoscheletale, un aparat pentru tratarea disfagiei și un sistem robotizat mobil pentru recuperarea mersului.

Nu în ultimul rând, la Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare vor mai ajunge și un aparat pentru terapie Shockwave focalizat, un sistem robotic pentru reeducarea mâinii, cotului și umărului, un aparat cu crioultrasunete, un aparat de terapie Nanopulse, un ecograf 4D, șase electrocardiografe cu 12 canale și o bicicletă cu încărcătură și monitor EKG.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 7 august 2023, ora 15:00, criteriile de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”, respectiv „prețul cel mai scăzut”, în funcție de specificul dotărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *