Spectacole de teatru pentru copiii din centrele DGASPC Cluj

Spectacole de teatru pentru copiii din centrele DGASPC Cluj

Potrivit informaților transmise de către Consiliului Județean Cluj, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Cluj, în colaborare cu Asociația Culturală „ROCADE”, lansează proiectul educațional pentru copii „Povești rupte din Rai”, în care copiii cu măsură de protecție specială vor putea viziona, în mod gratuit, o serie de spectacole de teatru de păpuși.

Astfel, timp de un an, începând cu luna aprilie 2022, Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față” situată în Cluj-Napoca pe B-dul Eroilor, nr. 24-26, va fi gazda lunară a câte unui spectacol de teatru adresat copiilor. Piesele sunt, în marea majoritate, adaptări după autori români clasici sau contemporani.

Primul eveniment din seria „Povești rupte din Rai” va avea loc sâmbătă, 9 aprilie a.c., cu începere de la ora 12.00: spectacolul „Punguța cu doi bani”, o adaptare după Ion Creangă.

D.G.A.S.P.C. Cluj va asigura, în acest context, transportul la și de la eveniment pentru toți copiii și însoțitorii acestora, inclusiv pentru aceia care locuiesc în afara municipiului Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.