Simona Halep, în finala Transylvania Open

Simona Halep, în finala Transylvania Open

Potrivit informaților transmise prin comunicatul de presă, Simona Halep și Anett Kontaveit, favoritele numărul 1 și 2 ale turneului, vor lupta mâine pentru a câștiga mare titlu Transylvania Open! Ambele jucătoare au obținut victorii categorice în semifinale. Simona a arătat că este într-o formă excelentă, iar Anett se luptă atât pentru titlu, cât și pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep: Nu m-am mai gândit la nimic, doar la ceea ce trebuie să fac și am fost foarte concentrată, foarte motivată. Presiune există la fiecare meci, dar e o presiune frumoasă acum. Nu este nimic negativ, pentru că nu am nimic de pierdut. Orice meci e un bonus și orice oră pe teren într-un meci oficial e un mare plus pentru mine. Așa o să privesc și meciul de mâine. Bineînțeles, este presiunea trofeului.

Mi-l doresc foarte mult, dar indiferent de rezultat, consider că a fost o săptămână foarte frumoasă. Jocul s-a legat foarte bine, sunt acasă, condițiile de aici sunt foarte bune iar oamenii sunt foarte, foarte drăguți cu mine. Iar atunci când te simți ca acasă, dai cel mai bun tenis al tău!

Anett Kontaveit: Am știut că nu va fi un meci ușor. Rebecca este o jucătoare foarte bună! Am avut o săptămână bună la Cluj, mă bucur că am ajuns în finală, însă va fi un meci dificil. Simona și ea o jucătoare foarte bună. Am pierdut în fața ei de câteva ori, dar cred că acum jocul meu este mai consistent și mai bun.

Miza pentru mine este mai mare, dar nu mă gândesc foarte mult în avans. Am încercat să mă concentrez pe fiecare meci în parte.

Finala la dublu se va juca între Irina Bara/Ekaterine Gorgodze și Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *