Se modifică modalitatea de comandă prin SMS a biletelor de transport  metropolitane

Se modifică modalitatea de comandă prin SMS a biletelor de transport metropolitane

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunţă că, ȋncepând cu data de 10.05.2023, se va modifica textul de comandă pentru biletele metropolitane achiziţionate prin SMS. Vor fi disponibile bilete de 1 călătorie ȋntre Cluj-Napoca și localitatea metropolitană, conform tarifelor aprobate.
Pentru a achiziţiona 1 Călătorie METROPOLITANĂ ȋntre Cluj-Napoca și localitatea dorită se va trimite prin SMS la 7479 numele localităţii sau codul scurt de comandă format din primele litere din numele localităţii, fără a utiliza diacritice.
Exemplu: pentru biletul cu 1 călătorie Cluj-Napoca- Florești se trimite prin SMS numele localităţii Floresti sau textul „FLO“.
Vă reamintim că plata prin SMS are avantajul achizitionării de pe propriul telefon, fără a depinde de accesul la chioșcuri sau automate de bilete, iar ȋncasarea se va face ulterior, pe factura telefonica. *C.T.P. Cluj-Napoca S.A. va incasa strict tariful de transport la pretul in lei stabilit prin Hotărâre de Consiliu Local, iar diferența va fi incasată de operatorii de telefonie și SMS.
Pentru a utiliza ȋn siguranţă bilete prin SMS, vă rugăm să urmaţi următorii pași:
Pasul 1. Trimiteţi, ÎNAINTE DE URCARE, numele localităţii metropolitane sau codul de comandă prin SMS, la numarul 7479 (nu utilizaţi diacritice).
Pasul 2. Așteptaţi primirea mesajului cu codul de confirmare, apoi urcaţi ȋn mijlocul de transport;
Pasul 3: Păstraţi mesajul și codul de confirmare pentru control. Telefonul trebuie să fie funcţional ȋn timpul controlului.
Lista biletelor Metropolitane prin SMS și a codurilor de comandă
aici 👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *