SAGA Festival, gata de lansare

SAGA Festival, gata de lansare

Potrivit comunicatului de presă trimis de reprezentanții festivaluilui, SAGA, împreună cu Primăria Municipiului București, au luat decizia de a schimba locul de desfășurare a festivalului, din Parcul Izvor în ROMAERO, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa. 

Astfel. SAGA festivalul de muzica electronică este gata de lansare, într-o locație nouă, ROMAERO.

ROMAERO este un loc cu o istorie bogată și cu un potențial extraordinar pentru o experiență uluitoare care îmbină cea mai bună muzică electronică și sentimentul unic dat de o petrecere pe un aeroport, care duce cu gândul la vacanță și libertate.

SAGA va aduce, în septembrie, o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare, un concept unic în România și un line-up format din unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții.

Pe lângă artiștii internaționali, artiști români vor fi de asemenea prezenți pentru a le oferi festivalierilor concerte explozive.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de aici, cu opțiuni AG și VIP disponibile. SAGA colaborează și cu Festicket, pentru a oferi opțiuni cât mai bune de pachete care includ transport și cazare. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul site-ului oficial. 

SAGA Festival anunță și faptul că a încheiat un parteneriat cu OK Medical, cel mai mare centru de testare COVID din România, pentru a asigura siguranța participanților și a le oferi totodată discount pentru testele COVID.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

– un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore

  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore
  • un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni
  • un certificat digital de vaccinare

Fiți pe fază pentru o experiență de neratat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *