S-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de apă în satul Mihăiești, comuna Sânpaul

S-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de apă în satul Mihăiești, comuna Sânpaul

Compania de Apă Someș SA, operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a finalizat lucrările de extindere a rețelei de apă în satul Mihăiești, comuna Sânpaul.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Investiția este complet finalizată, ea fiind deja în procedură de recepție. Lucrările derulate au fost complexe, ele impunând inclusiv subtraversări ale drumului european ce străbate localitatea”.

Lucrările au vizat extinderea actualei rețele de apă pe o lungime de cca. 1,5 km, pentru un grup de 40 de imobile neracordate la apă, amplasate pe partea dreaptă a drumului european E81. Odată cu executarea rețelei s-au realizat şi branșamentele aferente, până la limita de proprietate.

            Cu o valoare contractată de peste 300.000 de lei, investiția a fost finanțată de Consiliul Județean Cluj din fondul special constituit din redevența și impozitul pe profit cuvenite forului administrativ județean și pe care acesta le returnează pentru investiții Companiei de Apă „Someș”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *