Rezultatele obținute de jandarmii clujeni în perioada minivacanței de Crăciun

Rezultatele obținute de jandarmii clujeni în perioada minivacanței de Crăciun

Pentru siguranța comunității, în perioada 22-26 decembrie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase ocazionate de sărbătoarea Nașterii Domnului, care s-au desfășurat atât în municipiul Cluj-Napoca, cât și în localitățile din județul Cluj.

Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Cluj, în stațiunile montane și pe traseele turistice adiacente atât independent cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Totodată, jandarmii clujeni au intervenit la 6 evenimente semnalate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau adresate direct instituției noastre.

În această perioadă nu au fost înregistrate evenimente majore.

Le mulțumim celor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil.

În perioada  22-26 decembrie, au fost aplicate 7 amenzi în valoare de 3400 lei și 4 avertismente scrise. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Jandarmii clujeni sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați-le ajutorul în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *