REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC ȘI OPERAȚIUNI CU PSIHOACTIVE

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC ȘI OPERAȚIUNI CU PSIHOACTIVE

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Video – https://youtu.be/nKdCF37UTNE

Astfel, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, într-un autoturism staționat într-o parcare subterană a unui centru comercial, din municipiul Constanța, aproximativ 980 de grame 4-CMC, 220 de grame 2-MMC și 40 de grame de canabis, în scopul comercializării.

De asemenea, din actele de urmărire penală efectuate  a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – martie 2024, celelalte două persoane ar fi deținut, intermediat și vândut direct, droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive (canabis, 3-CMC, 4-CMC și 2 MMC) către consumatori, din județul Constanța, pentru sume între 200 și 2.500 lei.

Au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară și 4 mandate de aducere, fiind descoperiți și ridicați aproximativ 24.000 de lei, 310 lire, precum și alte mijloace de probă.