REȚINUȚI  PENTRU TRAFIC DE DROGURI

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Potrivit informaților din cadrul structurilor specializate transmis prin comunicat, În urma a patru percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii specializați încombaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, aufost reținute două persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.La data de 26 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a CriminalitățiiOrganizate Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T.

În fapt, la Cluj au pus în executare patru mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, la locuințele unor persoane bănuite de deţinerea pentru consum propriu și comercializarea de droguri de risc și de mare risc.

Având în urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (aproximativ 290 de grame de cannabis), grindere, cântare electronice și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională.

Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar, în baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi tineri, de 21, respectiv 27 de ani.

În cadrul activităților derulate, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.