Reținerea unei persoane pentru trafic de droguri

Reținerea unei persoane pentru trafic de droguri

Potrivit informaților transmise de către DIICOT, la data de 08.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, fără drept și introducere în țară de droguri de mare risc, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, la începutul lunii noiembrie 2021, inculpatul a procurat, de pe teritoriul Olandei, droguri de mare risc, pe care intenționa să le comercializeze pe teritoriul României.
La data de 08.11.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad și al polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Nădlac au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României aproximativ 4.000 de comprimate MDMA și 900 de grame de amfetamină.


Astefel la data de 10.11.2021, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *