RESPONSABILIZAREA PARTICIPANȚILOR LA TRAFIC

RESPONSABILIZAREA PARTICIPANȚILOR LA TRAFIC

Potrivit comunicatului transmis de către IPJ Cluj, unde a demarat o acțiune a polițiștilor clujeni, acțiune ce are ca scop responsabilizarea participanțior la trafic.

Polițiștii clujeni acționează constant pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave și diminuarea riscului victimizării în urma producerii acestora.

O astfel de acțiune a fost organizată în cursul zilei de ieri, 26 august a.c.,când, în intervalul 17.00-19.00, polițiștii rutieri și de ordine publică au acționat în municipiul Cluj-Napoca.În urma acțiunii au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale.

Abaterile constatate au fost înregistrate cu predilecție pentru nerespectarearegimului legal al vitezei, dar și pentru utilizarea telefonului mobil în timpulconducerii.

De asemenea, au fost reținute două permise de conducere, unuldintre acestea pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În scopul prevenirii și combaterii răspândirii virusului Covid-19, polițiștii rutieri și funcționarii publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca au efectuat controale asupra modului în care sunt respectate măsurile legale impuse în mijloacele destinate transportului de persoane.

În total, în cadrul activității au fost legitimate peste 160 de persoane și verificate156 de autovehicule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *