Publicul animat de ritmuri underground și avangardă la Unirii Stage în ultima zi de Electric Castle Special

Publicul animat de ritmuri underground și avangardă la Unirii Stage în ultima zi de Electric Castle Special

Ultima zi a Electric Castle Special a adus nume importante din zona underground și avangardă pe scena din Piața Unirii. Primul care a deschis balul a fost Nane, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din hip hop-ul românesc, axat în ultimii ani pe trendul genului trap. Artistul originar din Orșova și-a început recitalul la ora 18:00 și  a încântat publicul din Piața Unirii cu mai multe piese printre care “Stai”, în colaborare cu Killa Fonic sau “În Rai” realizată cu Delia.

După Nane, veteranii Deliric, Doc și Vlad Dobrescu  de la CTC(Control tehnic de calitate) au readus la viață mai multe nostalgii ale vechilor ascultători de hip hop, care s-au delectat cu hit-urile  trupei, dar și cu cele mai bune cântece ale componenților cum ar fi “Insomnii” a lui Vlad Dobrescu și Deliric.

La final miile de persoane au rămas impresionate de grupul bosniac Dubioza Kolectiv, care a animat publicul cu stilul avangardist combinat de cele mai multe ori cu elemente din reggae, dub și rock, dar și cu mai multe instrumentale din folclorul balcanic. La final aceștia au încheiat pozitiv cu un scurt cover al piesei “Don’t worry. Be happy” a lui Bobby Mcferrin, dar și cu o provocare interesantă de a dansa  pentru public numită “Bosnian Tango”.

După această ediție a Electric Castle Special, organizatorii au anunțat pe pagina de facebook prețul biletelor pentru ediția din 2022, astfel o ofertă valabilă doar până miercuri, 18 august. “PLĂTEȘTE ACUM DOAR 150 lei, RATE 2: 250 lei (pe 20 decembrie), RATE 3: 300.92 lei (pe 20 aprilie 2022)”, este oferta biletelor pentru la anul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *