Premii pentru premianții Clujului  Elevii și profesorii de elită ai Clujului au fost premiați de Consiliul Județean Cluj

Premii pentru premianții Clujului Elevii și profesorii de elită ai Clujului au fost premiați de Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a organizat marți, 28 noiembrie 2023, Gala Performanței Educației Clujene. În cadrul acestui eveniment, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj și care s-a bucurat și de prezența mitropolitului ÎPS Andrei Andreicuț, au fost premiați elevii și cadrele didactice din județ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale în anul școlar 2022-2023.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Susținem excelența în educație, fiind conștienți de efortul și munca depuse de către elevi și profesori în drumul lor spre reușită. Fără a-i uita pe dascălii lor, pot spune cu certitudine că avem tineri de valoare, modele demne de urmat, care au dat dovadă de perseverență și ambiție și datorită cărora județul își consolidează din nou poziția onorantă pe harta performanței școlare. Doresc să transmit tuturor cele mai sincere felicitări și mult succes în activitatea viitoare!”

 În cadrul evenimentului, desfășurat la Auditorium Maximum, au fost acordate recompense financiare și diplome unui număr de 506 elevi care au obținut premii/locuri I, II, III, mențiuni și medalii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

De asemenea, au fost oferite recompense băneşti şi diplome de excelenţă pentru 246 de profesori care au pregătit elevii merituoși.

           Suma totală alocată de către Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu,  pentru premierea tinerilor și a mentorilor lor este de 300.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *