Petrecere privată întreruptă de polițiștii din Gherla

Petrecere privată întreruptă de polițiștii din Gherla

Potrivit IPJ, polițiștii din municipiul Gherla, au acționat la spargerea unei petreceri private ce avut loc la data de 13 februarie a.c., în intervalul orar 18.00 – 00.00, polițiștii municipiului Gherla alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj, au desfășurat o acțiune pentru reducerea la minim a efectelor generate de pandemia de Covid-19.

Cu această ocazie au fost verificate 6 unități de alimentație publică de pe raza de competență, în vederea verificării modului de respectare a prevederilor specifice, aplicabile în contextul epidemiologic actual.

Astfel, în jurul orei 22.30, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unul local de alimentație publică din Gherla se află în desfășurare evenimente private.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în incinta localului au loc două evenimente private, desfășurate în săli distincte dotate cu aparatură de sonorizare specifică unor petreceri.

În interiorul locației au fost identificate și legitimate 19 persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei în conformitate cu Legea 55/2020 și o sancțiune la Legea 61/1991R în valoare de 500 de lei.

Totodată, au fost identificați organizatorii celor două evenimente, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.