PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc şi deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Video: https://youtu.be/e4rdns7XRrw

Astfel, la data de 20 februarie 2024, cele două persoane au fost prinse în flagrant delict, în județul Galați, în două acțiuni succesive, una imediat după ce ar fi vândut mai multe doze de cristal (3-CMC, drog de mare risc), pentru 2.000 de lei, cantitate achiziționată de cea de-a doua persoană cercetată, depistată în apropiere.

Ulterior, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate 6 telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Acestea ar fi deținut, fără drept, diverse cantități de drog de mare risc destinate consumului propriu.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că una dintre persoane ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cristal), cu sume cuprinse între 700 și 2.000 de lei.

La datele de 20, respectiv 21 februarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, 21 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *