Persoane bănuite de înșelăciune, care promova imaginea, pe diferite site-uri.

Persoane bănuite de înșelăciune, care promova imaginea, pe diferite site-uri.

Potrivit IPJ, persoane bănuite pentru înșelăciune, care ar fi pretins promovarea pe diferite site-uri, la data de 10 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziţii, ambele  în municipiul Alba Iulia, la punctul de lucru al unei societăți comerciale ai căror reprezentanți sunt bănuiți de înșelăciune și la o locuință din municipiu închiriată de aceștia.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – februarie 2021, cei în cauză ar fi racolat, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, 7 persoane, de diferite vârste, toate din județul Alba.

Acestora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 și 2.000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse societăți de publicitate sau companii de modeling. Ulterior, nu ar fi efectuat demersurile în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor.

Opt persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice participă polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba. 

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.