PERSOANE ARESTATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

PERSOANE ARESTATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada septembrie 2023 – martie 2024, aceștia ar fi procurat, deținut, oferit cu titlu gratuit și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), cu100 de lei pentru o doză.

În sarcina uneia dintre persoane a fost reținută și infracțiunea de viol asupra unui minor, din materialul probator administrat rezultând că, în perioada aprilie-mai 2024, în baza aceleiași rezoluții infracționale, ar fi întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o persoană vătămată minoră, de 14 ani.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, la una dintre adrese fiind găsită și victima minoră.

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea a 2 persoane, pentru 24 de ore și măsura controlului judiciar, față de o altăpersoană.