Percheziții domiciliare, pe raza județului Ialomița

Percheziții domiciliare, pe raza județului Ialomița

Potrivit comunicatului transmis de către DIICOT, în legătură cu percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de minori și proxenetism.

La data de 07.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Ialomița, la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada februarie 2021 și până în prezent, suspecții au racolat mai multe persoane vătămate minore și majore pe care le-au determinat la practicarea prostituției, pe raza județelor Prahova și Constanța, însușindu-și în totalitate veniturile obținute din această activitate.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Ialomița și al jandarmilor din cadrul IJJ Ialomița.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.