O nouă ediție a Sport Festival începe din 01.06.2023

O nouă ediție a Sport Festival începe din 01.06.2023

Potrivit datelor transmise de organizatorii festivalului, in perioada 01-04.02.2023, incepe ceea de a patra editie a Sport festival, in Cluj-Napoca.

Organizatorii Sport Festival anunta o gramada de activitati si suprize cu ocazia celei de a patra editie.

Programul evenimentului poate fi consultat pe https://www.sportsfestival.com/

Cea de-a patra ediție SPORTS FESTIVAL începe joi, 1 iunie, la ora 10.00. Cel mai mare eveniment multi-sport din România aduce la Cluj-Napoca, în 1 – 4 iunie, inițiere în peste 25 de sporturi, provocare pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și multă distracție! 

Prima zi a festivalului va fi deschisă cu activitățile de inițiere și cu competiția de șah pentru copii. Tot mâine se va da startul noii provocări ”Survivor Challenge X ProTV” și primelor sesiuni de dezbateri Sports Talks. Nu vor lipsi activitățile pentru copii și clasele de sport organizate la scena festivalului. Ziua se va încheia cu un moment special U-BT și concert cu DJ Project.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *