Bărbatul din cartierul Plopilor, din nou ieșire violentă în curtea comună unde locuiește

Bărbatul din cartierul Plopilor, din nou ieșire violentă în curtea comună unde locuiește

Din pacate la data de 20.09.2022, vecinul de pe strada Berariei, care are probleme psihice a avut din nou iesire nervoasa, unde acesta si-a spart geamul de la camera lui, trantindu-l, dupa care bucati din geam le-a smuls si le-a aruncat spre geamul vecinului, si aleea comuna a curtii unde locuieste in comun cu altii.

Acesta nu este la prima abatere de acest gen, el fiind cunsocut cu probleme psihice, unde acesta a fost internat de mai multe ori pentru tulburarea linistii publice.

Politistii din cadrul Sectiei 4 Cluj, au fost sesizati de nenumarate ori cu privire la comportamentul agresiv al acestuia, unde a si fost amendat contraventional.

Acesta a mai avut abateri de agreiune fizica si verbala asupra vecinului cu care locuieste in curte comuna, unde in urma artercatiei cu acesta la inceputul lunii Mai 2022, l-a agresat fizic, dupa care i-a distrus telefonul. In urma apelului la 112 acesta a fost dus la sectia de psihiatrie din Cluj, unde dupa cateva zile a scapat din nou.

Din pacate acesta continua nestingherit sa circule pe strazile Clujului, unde acesta pune in pericol oamenii pe care ii intalneste.

Din pacate oricate sesizari, apeluri facute catre autoritatile locale, inca nimeni nu il poate pototli.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.