Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca: Peste 4500 de vizitatori în prima lună de la redeschidere

Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca: Peste 4500 de vizitatori în prima lună de la redeschidere

Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca:
Peste 4500 de vizitatori în prima lună de la redeschidere
  • În prima lună după redeschidere, Muzeul Farmaciei a atras un număr impresionant de vizitatori, o creștere notabilă față de cei 10.000 de vizitatori în ultimele 12 luni înainte de renovare.
  • Muzeul Farmaciei pregătește o gamă variată de evenimente speciale pentru a aduce comunitatea mai aproape de istoria și importanța sănătății.
Cluj-Napoca, 15 Februarie 2024: Cluj-Napoca, 15 Februarie 2024: La numai o lună de la redeschiderea sa, Muzeul Farmaciei, o colecție valoroasă a Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT), a captivat peste 4500 de vizitatori, marcând un interes remarcabil din partea publicului. Comparativ cu anul precedent renovării, când muzeul a înregistrat 10.000 de vizitatori în total, această cifră subliniază un interes crescut și relevanța muzeului în contextul cultural și educațional actual. “Suntem profund impresionați de numărul mare de vizitatori. Acesta confirmă interesul și aprecierea pentru patrimoniul nostru și ne motivează să continuăm să oferim experiențe educative de calitate.” afirmă Dr. Felix Marcu, Manager al MNIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *