Maramureşean arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Maramureşean arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Un bărbat din Maramureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, într-un caz în care polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației și polițiștii SCCO Maramureș, la delegarea și sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș au descoperit aproximativ 100 grame de substanțe interzise și importante sume de bani provenite din activități ilicite.

La data de 30.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că, în ziua anterioară, 29.01.2024, primul inculpat a vândut celui de al doilea cantitatea de aproximativ 4 grame de drog de mare risc (4-CMC). Acesta din urmă a fost depistat în aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, de către polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș – ITPF Sighetu Marmației – pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației, într-un autoturism, având asupra sa mai multe plicuri tip zip-lock, care conțineau substanţa interzisă.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința celui care a comercializat drogurile, a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 90 grame 4-CMC (drog de mare risc), precum și alte mijloace de probă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *