Jazz in the Park 2023, o nouă ediție în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca

Jazz in the Park 2023, o nouă ediție în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca

În perioada 01-03.09.2023, v-a avea loc Jazz in the Park 2023, o nouă ediție a acestui festival de Jazz, ce se v-a desfășura în Parcul Etnigrafic din Cluj-Napoca.

Jazz in the Park ediția 11. 🍁
Primul weekend din septembrie 2023 ne găsește din nou în Parcul Etnografic, de data asta la cea de-a XI-a ediție Jazz in the Park.
Se anunță o ediție de neratat, într-unul dintre cele mai vechi parcuri ale Clujului, încărcat de istorie și natură, și ușor accesibil. E un spațiu pe care te invităm să-l descoperi, fie singur, fie cu prietenii, familia, copilul sau cățelul. E un loc încărcat cu o energie aparte care se îmbină perfect cu jazzul.
Și nu e doar jazz, avem și activități de tot felul: lecții de muzică, discuții pe prismă, jocuri pentru copii și multe altele care ne ajută să creăm o lume cum ne dorim noi. O lume în care să ascultăm, să simțim, să descoperim și să ne relaxăm.
Îți sugerăm să îți iei abonament acum la 𝟯𝟳𝟱 𝗹𝗲𝗶 pentru o experiență completă sau bilete de o zi la prețul de 𝟭𝟱𝟵 𝗹𝗲𝗶. Indiferent ce decizi, grăbește-te deoarece locurile sunt limitate: 7.000 pe zi.
ℹ️ Copiii cu vârsta de până la 14 ani (𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃) beneficiază de acces liber la festival, însoțiți de un adult cu bilet valabil pentru Jazz in the Park 11.
Revenim cu și mai multe informații pe parcurs. 🍂
Până atunci ne găsești pe:
𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺: https://bit.ly/3YTLsV2
𝗦𝗽𝗼𝘁𝗶𝗳𝘆: https://spoti.fi/3SlQabz
𝗬𝗼𝘂𝗧𝘂𝗯𝗲: https://bit.ly/3ks5zKL
𝗦𝗶𝘁𝗲: https://www.jazzinthepark.ro
Sursa. facebook, jazzinthepark

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *