Jandarmii clujeni în mijlocul comunității, cu ocazia desfășurări mai multor evenimente ce vor avea loc în județul Cluj

Jandarmii clujeni în mijlocul comunității, cu ocazia desfășurări mai multor evenimente ce vor avea loc în județul Cluj

În perioada 22-24 septembrie, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului Cluj și pentru un climat de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele care vor avea loc, dintre care menționăm: partida de handbal feminin dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca și CS Arena Târgu Mureș partida de handbal masculin dintre echipele AHC Potaissa Turda și CSM Focșani, partida de fotbal dintre echipele CS Unirea Dej și AFC Unirea Slobozia, Olimpiada Sportivă a Liceelor Maghiare, ,,Agrofest Turda”, ,,Zilele Recoltei” .

Recomandăm participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să evite conflictele de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112.

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele-Fântânele sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Vă recomandăm ca de fiecare dată când sunteți martori ai unor situaţii deosebite cum ar fi apariţia unor animale sălbatice, să sunați la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, să nu încercați să interveniți, să nu hrăniți animalele sălbatice şi să nu vă apropiați de ele pentru a le filma sau fotografia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *