Jandarmii clujeni donează sânge pentru viață

Jandarmii clujeni donează sânge pentru viață

Potrivit datelor, în data de 07,10,2021, Jandarmii din cadrul IPJ Cluj, sau alăturat campaniei de donare de sânge, prin acțiunea Potrivit datelor, în data de 07,10,2021, Jandarmii din cadrul IPJ Cluj, sau alăturat campaniei de donare de sânge, prin acțiunea Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, la nivelul Jandarmeriei Române a fost demarată o campanie națională, intitulată “Donează sânge! Salvează o viață!”.

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, la nivelul Jandarmeriei Române a fost demarată o campanie națională, intitulată “Donează sânge! Salvează o viață!”.

În acest context, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj s-au prezentat joi, 7 octombrie 2021, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj pentru a dona sânge.

Cei mai mulți dintre colegii noștri nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate.

INFORMAȚII DE BACKGROUND

Cele mai recente statistici arată că nici măcar 2% din populaţia României nu donează anual sânge, adică de aproape 4 ori mai puţin decât media europeană.Asta înseamnă că nevoia de sânge este foarte mare.

Este nevoie urgentă de sânge pentru bolnavii din spitale.
Ajutorul tău contează enorm pentru cei aflaţi în suferinţă!
Vino şi tu alături de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *