Jandarmeria Cluj, a dat amenzi după incidentele înregistrate ieri între suporterii echipelor U Cluj și Steaua București

Jandarmeria Cluj, a dat amenzi după incidentele înregistrate ieri între suporterii echipelor U Cluj și Steaua București

Potrivit Jandarmeriei Cluj, ieri 07.04.2022, au fost aplicate sancțiuni si amenzi in urma incidentelor înregistrate ieri intre suporterii echipelor  U Cluj și Steaua București.

Referitor la incidentele înregistrate ieri între suporterii echipelor U Cluj și Steaua București, premergătore desfășurării partidei, facem următoare precizări:

în jurul orei 17:45, un grup de 7 suporteri steliști s-a deplasat în zona Piața Muzeului, la terasele unde erau suporterii clujeni si au intrat în contact cu acestia având loc violente fizice. Jandarmii aflați în zonă au intervenit pentru a opri conflictul, reușindu-se în scurt timp izolarea celor două grupuri.

Un suporter clujean a fost reținut, iar pe timpul cât era condus către autospeciala Jandarmeriei, doi suporteri steliști au intenționat să ii lovească pe cei doi jandarmi care îl însoțeau și pe suporterul advers. Jandarmii au ripostat, unul dintre suporterii agresori fiind imobilizat și el.

În prezent sunt în desfășurare activități pentru identificarea celor implicați în încident. De asemenea, este analizată și acțiunea forțelor proprii, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

Până în momentul de față s-au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.800 lei, astfel:

-16 sancțiuni la la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoarea de 6.200 lei și 2 avertismente scrise;

– 2 sancțiuni la Legea 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, în valoare de 2.500 lei.

Foto/credit. Nelu Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.