IPJ Cluj anunța mărirea efectivelor de ordine cu ocazia Floriilor

IPJ Cluj anunța mărirea efectivelor de ordine cu ocazia Floriilor

Potrivit informatilor transmise de IPJ Cluj, Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Floriilor să fie celebrată în siguranță, iar prevederile legale să fie respectate.

Zilnic, în medie 300 de polițiști vor acționa în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții ale statului, cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii vor desfășura activități de prevenire a faptelor antisociale și de impunere a respectării normelor legale.

Cei aproximativ 300 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de intervenție rapidă sunt pregătiți pentru a interveni, în scopul asigurării liniștii comunității.

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe drumurile publice din județ, în vederea prevenirii producerii unor accidente grave, depistării conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise și impunerii respectării normelor de circulație rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *