Investiție în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

Investiție în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

Principalele lucrări prevăzute a fi realizate la sediul instituției spitalicești aflate în subordinea forului administrativ județean, situat pe strada B. P. Hașdeu nr. 6, constau în termoizolarea clădirii pentru reducerea consumului de energie; izolarea termică a planșeului de pod; înlocuirea tâmplăriilor exterioare; reabilitarea instalațiilor de alimentare cu apă, sanitare, termice, de canalizare și electrice, precum și înlocuirea obiectelor sanitare și a corpurilor de iluminat degradate.

De asemenea, investiția mai vizează realizarea instalațiilor de climatizare și ventilație, dimensionate corespunzător funcționării optime a clădirii și conform normativelor în vigoare; adaptarea clădirii, prin dotările aferente, la exigențele persoanelor cu dizabilități; refacerea tuturor trotuarelor degradate prin realizarea unor noi trotuare, dar și asigurarea etanșeizării între trotuarul de gardă și soclul clădirii.

Investiția are o valoare totală de 15.100.327 de lei, iar proiectul se intenționează a fi depus spre finanțare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *