INTRODUCERE ÎN ȚARĂ DE DROGURI DE MARE RISC ȘI TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

INTRODUCERE ÎN ȚARĂ DE DROGURI DE MARE RISC ȘI TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Potrivit surselor din poliție, în urma descindelor avute la persoane bănuite de trafic de substnțe, la data de 16.02.2021, trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior aceștia au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Anterior perchezițiilor, în cadrul unei activități organizate, polițiștii au interceptat două trimiteri poștaleavând destinatari două persoane din județul Cluj, care conțineau substanțe interzise, respectiv amfetamină și cocaină.

Ulterior, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unei dintre persoane care intenționa ridicarea unuia dintre pachete. Cel în cauză a fost depistat având asupra sa droguri de mare risc, respectiv 5 grame de cocaină.

În urma perchezițiilor desfășurate în municipiul Cluj-Napoca și comuna Apahida au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj și de suportul efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.