ÎNTRE REVOLUȚII continuă circuitul festivalier înainte de intrarea în cinema

ÎNTRE REVOLUȚII continuă circuitul festivalier înainte de intrarea în cinema

Între revoluții, se va lansa în cinema din 3 noiembrie, distribuit de August Film, iar până atunci va avea o serie de proiecții în Sibiu și București, în cadrul a 3 evenimente importante – ASTRA Film Festival,  ESTE – Filmul de Miercuri și Les Films de Cannes à Bucarest.

Filmul, construit exclusiv din imagini de arhivă, urmărește povestea fictivă, dar inspirată din dosare de la Securitate, a două femei separate de două revoluții –  Maria (voce – Victoria Stoiciu) și Zahra (voce – Ilinca Hărnăuț). Acest lucru se întâmplă prin intermediul scrisorilor imaginate de scriitoarea Lavinia Braniște, special pentru acest proiect. Lavinia este autoarea romanelor „Interior zero” și „Sonia ridică mâna” (ambele romane laureate cu Premiul Nepotu’ lui Thoreau pentru cea mai bună carte de proză a anului), precum și a seriei de cărți pentru copii cu porcușorul Rostogol.

În perioada 29 octombrie – 3 noiembrie August Film va organiza o serie de proiecții speciale în țară, alături de echipa filmului. Mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *