Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din localitatea Iara

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din localitatea Iara

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă particulară din localitatea Iara.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit o casă construită pe două nivele, cuprinsă în totalitate de flăcări și un tânăr care necesita asistență medicală, ca urmare a unor arsuri suferite pe timpul incendiului. Acesta a reușit să se auto-evacueze din locuință înainte de sosirea pompierilor la locul evenimentului.
Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ, care a fost alertat concomitent cu echipajele noastre, pentru a fi transportat de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. La prima evaluare a fost găsit că tânărul suferise arsuri în diverse grade de gravitate, la nivelul membrelor și a corpului, era în stare de conștiență și era cooperant.
În aceste momente, încă se intervine pentru lichidarea tuturor focarelor, care ard mocnit, din casa distrusă în mare proporție și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

S-a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, casa afectată fiind alipită de un imobil nelocuit cu o suprafață de peste 300mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *