Inculpați reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc

Inculpați reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc

Potrivit comunicatului de presă tranmis de către DIICOT, unde la data de 10.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au procurat în vederea comercializării, au oferit cu titlu gratuit și au vândut droguri de risc, respectiv cannabis, către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
La data de 10.11.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 600 de grame de cannabis, sumele de 17.000 de lei și 3.000 de euro, precum și două grindere.


Astfel pentru acestea la data de 11.11.2021, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *