Inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc

Inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc

Măsura a fost luată după ce inculpatul a fost prins în flagrant deținând în autoturism în scopul comercializării, cantitatea de aproximativ 70 grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), ascunsă în diverse spații din habitaclu.


Ulterior, în urma punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară au fost identificate și ridicate 53 de plicuri conținând substanță portionată, pregătite pentru a fi puse in vânzare, o cutie și 3 plicuri cu substanță cristalină, 36 de plicuri transparente cu urme de substanță, un cântar de precizie, o sabie, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.
În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.


Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *