Incendiu petrecut pe strada Vasile Lucaciu

Incendiu petrecut pe strada Vasile Lucaciu

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu petrecut pe strada Vasile Lucaciu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:20, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD.

Odată ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la un garaj și la o anexă gospodărească lipită de acesta.

Garajul era construit cu pod, în vreme ce anexa funcționa drept bucătărie de vară. Exista pericolul ca flăcările să se extindă la două case, astfel că pompierii au acționat imediat cu patru linii de furtun.

Drept urmare, s-a evitat extinderea incendiului. Intervenția a fost cu atât mai dificilă, întrucât în garaj erau depozitate numeroase materiale combustibile.

Forțele noastre au scos afară o butelie și mai multe canistre cu motorină. Pe timpul operațiunilor de stingere, paramedicii SMURD au evaluat o femeie de aproximativ 70 de ani, care a suferit atac de panică. Flăcările au afectat interiorul garajului, precum și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

De asemenea, a fost afectată anexa gospodărească pe o suprafață de 20 mp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *