Incendiu într-o locuință situată pe strada Sindicatelor din municipiul Cluj-Napoca, unde o femeie a decedat

Incendiu într-o locuință situată pe strada Sindicatelor din municipiul Cluj-Napoca, unde o femeie a decedat

Potrivit ISU Cluj, sa intervenit în urma unei solicitări pentru un posibil incendiu la o locuință din Cluj, unde a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins câteva materiale și obiecte de mobilier, situat într-o cameră în care se afla o sobă de teracotă.

O autospecială a intervenit în cursul nopții ca urmare a unei solicitări care anunța un posibil incendiu într-o locuință situată pe strada Sindicatelor din municipiul Cluj-Napoca.
Alerta s-a realizat în jurul orei 00.30, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului au găsit locuința închisă și cu degajări de fum din interior.

S-a asigurat accesul prin forțarea ușii, dar și pe geamul locuinței, în care se manifesta incendiul și era inundată cu fum. Înăuntrul acesteia au găsit o femeie, în vârstă de cca 80 de ani, fără semnale vitale, pentru care au început imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitat în sprijin un echipaj medical SAJ.
În ciuda eforturilor depuse, semnalele vitale ale femeii nu au mai revenit.
Focul a fost stins între timp, fiind cuprinse de flăcări câteva materiale și obiecte de mobilier dintr-o cameră în care se afla o sobă de teracotă, fiind evitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.