Împodobim bradul la Muzeul Satului

Împodobim bradul la Muzeul Satului

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează un concurs de împodobit brazi. În incinta muzeului sunt peste 20 de brazi ce așteaptă să fie împodobiți cu decorațiuni aduse de dumneavoastră. Este o activitate în familie, plăcută, vizibilă și care aduce după sine o vizită gratuită la muzeu.

Concursul se va desfășura în perioada 22 noiembrie – 19 decembrie 2021, iar după alegerea a trei câștigători aceștia vor primi premii surpriză care vor fi anunțate în data de 20 decembrie 2021 pe website-ul muzeului și pe rețelele de socializare Facebook/Instagram.

Concurenții vor atașa bradului pe care l-au împodobit o etichetă cu numele familiei și vor da ceck-in din muzeu, cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe rețelele de socializare Facebook/Instagram.

Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită conectare la rețeaua electrică sau foc deschis!

Proiectul face parte din Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” și își propune să atragă copii și tineri spre muzeu, să îi întâlnească pe Moș Nicolae (5 decembrie 2021) și pe Moș Crăciun (19 decembrie 2021), să scrie în Cartea Faptelor Bune și să doneze haine și jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *