Grav accident rutier produs în localitatea Mihăiești

Grav accident rutier produs în localitatea Mihăiești

Potrivit ISU Cluj, un accident rutier foarte grav sa produs în localitatea Mihăiești, unde un autocamion și un autoturism s-au ciocnit, în urma acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor de salvare, elicopter SMURD, și patru autospeciale pentru a gestiona situația de urgență.

În jurul orei 15.00, a fost înregistrată o solicitare pentru intervenția pompierilor ca urmare a unui accident rutier produs între un autocamion și un autoturism, pe raza localității Mihăiești, comuna Sânpaul.

La fața locului a fost dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea situației de urgență, constituit din patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD.
O femeie de cca 40 de ani a fost descarcerată din autoturism și a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.
O fetiță de 4 ani a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.
În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul accidentului au constatat că un bărbat, de cca 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.