Electric Castle lansează primul show de cultură muzicală pentru TikTok

Electric Castle lansează primul show de cultură muzicală pentru TikTok

Potrivit informaților transmise prin comunicat de către Electric Castle, unde lansează primul show cultural pe TikTok, adresat generației Z.

Everything Music: Electric Castle lansează primul show de cultură muzicală creat pentru TikTok și adresat Generației Z.

Proiectul s-a născut din dorința de a oferi tinerilor iubitori de muzică și de festivaluri de muzică context cultural și informații puțin știute despre artiști, trupe alternative pe care îi pot vedea live pe scenele festivalului Electric Castle. Emisiunea „Everything Music” este de tip edutainment, o combinație între conținut educațional și entertainment, fiind transmisă în stilul casual cu care brandul se adresează comunității sale. Lansată pe contul de TikTok Electric Castle, platforma pe care Generația Z își petrece cel mai mult timpul, emisiunea poate fi urmărită și pe contul de Instagram Electric Castle.

„TikTok este cea mai relevantă platformă pentru oamenii tineri, unde poți oferi comunității tale utilitate dar și fun.

Ne dorim o Generație Z informată și conștientă de identitatea sa muzicală. Ne dorim ca oamenii tineri să aibă criterii și credem că toate cunoștințele muzicale deținute de echipa Electric Castle îi pot ajuta să le capete.

Everything Music continuă totodată linia de conținut media, deschisă prin EC Mag, fan zinul nostru digital.” – a declarat Ema Prisca, CMO Electric Castle Primul episod din „Everything Music” îi aduce în prim-plan pe Gorillaz, una din trupele cu care fanii Electric Castle se vor întâlni în 2022, la a opta ediție a festivalului.

Clipul prezintă modul în care trupa a luat naștere și o mulțime de lucruri interesante despre melodiile lor și colaborările pe care le-au avut. Episoadele show-ului „Everything Music” vor fi publicate cu frecvență săptămânală.

Comunitatea Electric Castle este invitată să contribuie cu sugestii. Any feedback is good feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *