DOUĂ PERSOANE REȚINUTE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

DOUĂ PERSOANE REȚINUTE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a două persoane (membre ale aceleiași familii), cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Actele de urmărire penală au relevat că, în perioada ianuarie 2023 – aprilie 2024,  în baza aceleiași rezoluții infracționale, aceștia ar fi procurat, deținut, depozitat și vândut diferite cantități de canabis (drog de risc), unor consumatori din județul Dolj.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate semințe de canabis, un cântar de precizie purtând urme de substanță,  precum și alte mijloace de probă.

La data 23 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea a două persoane, pentru 24 de ore.