Dezbatere publică CIIC online, tema acesteia fiind „Mobilitate”.

Dezbatere publică CIIC online, tema acesteia fiind „Mobilitate”.

Potrivit Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, o nouă ședință online cu tema-„Mobilitate”, va fi în data de Joi, 25 februarie 2021, începând cu ora 17.00 va avea loc o nouă dezbatere publică CIIC online, tema acesteia fiind „Mobilitate”. Această dezbatere face parte din serie de consultări publice pentru realizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) 2021-2030.

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană 2021 -2030 este realizată de Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj și experții Băncii Mondiale.

Dezbaterea va fi organizată online, prin intermediul platformei electronice ZOOM și va fi transmisă live pe paginile de Facebook Municipiul Cluj-Napoca și CIIC – Centrul de Inovare și Imaginație Civică.

Pentru înscrierea la cuvânt, cei interesați sunt rugați să adreseze o solicitare în opțiunea ”mesaj” a paginii CIIC – Centrul de Inovare și Imaginație Civică pentru a putea primi linkul de conectare în ziua dezbaterii și detalii cu privire la intervenție. Facem precizarea că, pentru a permite tuturor celor interesați să primească dreptul la cuvânt, durata maximă a unei intervenții va fi de 3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.