CULTURĂ DE CANABIS ÎN APARTAMENT, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI

CULTURĂ DE CANABIS ÎN APARTAMENT, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI

La data de 28 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024  acesta ar fi inițiat și dezvoltat, într-un apartament situat în municipiul București, o cultură de canabis destinată comercializării.

Din probatoriul administrat a reieșit faptul că acesta ar fi procurat semințe de canabis și le-ar fi plantat în mai multe etape, în urma prinderii în flagrant delict fiind identificate și ridicate 116 plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare, peste 2,3 kilograme de canabis, o instalație improvizată destinată întreținerii culturii, precum și alte mijloace de probă.

La data de 28 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea bărbatului bănuit.